Jos van Lankveld, eigenaar van Van Lankveld Betonvloeren, is 30 jaar geleden als zzp'er in het betonstorten begonnen. Daarnaast heeft Van Lankveld een aantal jaar als uitvoerder gewerkt op de bouw en hierin grote bedrijfsvloeren van een betonnen vloer voorzien. Vanuit deze opgedane ervaring in het storten van betonnen vloeren is Van Lankveld Betonvloeren ontstaan.


Jos van Lankveld

Oprichter Van Lankveld Betonvloeren

 

 

Werkwijze Van Lankveld Betonvloeren


Voor het leggen van een betonvloer maakt Van Lankveld eerst een afspraak om te komen kijken en de wensen voor de betonvloer door te nemen. Op basis hiervan geeft Van Lankveld een prijs voor de betonvloer af. Op zoek naar een gevlinderde betonvloer? Dit is geen probleem bij Van Lankveld. Het vlinderen van beton zorgt voor een gladde afwerking. Van Lankveld richt zich volledig op het leveren, storten en afwerken (vlinderen) van de betonvloer. Een vloerverwarming in de betonvloer is bijvoorbeeld mogelijk, echter zullen de voorbereidingen hiervan voor het storten van de betonvloer in orde moeten zijn. Voor de betonvloer gestort kan worden komt Van Lankveld nog een keer langs om te kijken of er gestart kan worden met storten. De prijs van een (gevlinderde) betonvloer wordt per m2 berekend en is daarnaast afhankelijk van de dikte van de betonnen vloer. Dit wordt ter plaatse beoordeeld. Eventueel is het mogelijk om kleur toe te voegen aan het beton. Van Lankveld werkt met basaltvezel beton, dit is net zo sterk als het gebruik van betonmatten. Daarnaast is het gebruik van basaltvezel beton goedkoper. Bij een betonvloer vlinderen zorgt Van Lankveld ervoor dat de betonvloer glad gemaakt is. Neem voor het bespreken van de mogelijkheden voor een betonvloer of gevlinderde betonvloer vrijblijvend contact op.

Op zoek naar een gevlinderde betonvloer? Dit is geen probleem bij Van Lankveld. Het vlinderen van beton zorgt voor een gladde afwerking. Van Lankveld richt zich volledig op het leveren, storten en afwerken (vlinderen) van de betonvloer.


Lees meer