Betonvloer binnen


Een betonvloer binnen heeft diverse voordelen. Naast de persoonlijke voorkeur of beton in de smaak valt, is beton makkelijk te onderhouden, krasvast, geluidsarm én daarnaast relatief goedkoop. Bovendien is een betonvloer geheel op kleur te maken passend bij het interieur. Voor een betonvloer binnen zijn diverse motieven mogelijk. Zo is bijvoorbeeld een gevlamd motief of een tegelmotief mogelijk. Bij een tegelmotief wordt het beton ingezaagd, waardoor het beton op tegels lijkt. Daarnaast behoort ook een egale betonvloer tot de mogelijkheden. Een betonvloer kan stroef of glad afgewerkt worden. Een gevlinderde betonvloer is een betonvloer die een gladde afwerking heeft. Op zoek naar een betonvloer voor binnen of een gevlinderde betonvloer voor binnen? Neem voor woonkamer beton, keuken beton, toilet beton, badkamer beton etc. contact op om de diverse mogelijkheden te bespreken. Indien gewenst en indien mogelijk kan een betonnen binnenvloer ook onder peil gestort worden. Zo kan er later altijd nog een tegel op gelegd worden bijvoorbeeld, indien de kleur niet meer naar wens is of de keuken bijvoorbeeld vervangen wordt. Ook dit kan in overleg besproken worden.

Een betonnen vloer kan worden aangebracht in bestaande woningen of nieuwbouw woningen. Een betonvloer geeft optimaal comfort in combinatie met een vloerverwarming, dankzij de goede geleiding. Badkamer, toilet, woonkamer en keuken worden één geheel en zijn gemakkelijk te onderhouden.


 


Betonvloer buiten


Een betonvloer buiten is niet alleen praktisch, maar kent vele toepassingen. Niet alleen een terrasvloer kan uit beton worden vervaardigd, maar ook de oprit, garage, paden, tuinhuis of zwembad. Steeds vaker wordt een betonvloer binnen doorgetrokken naar een betonvloer buiten. Zo wordt binnen en buiten een geheel.

Een betonnen buitenvloer kan in iedere vorm gestort worden. Een zwembad kan bijvoorbeeld een ronde of rechthoekige vorm hebben.

Voordelen betonvloer buiten:

  • Geen last van onkruid
  • Geen verzakkingen
  • Beton is leverbaar in diverse kleuren
  • Klaar in slechts twee dagen
  • Onderhouds- arm
  • Prijstechnisch interessant
  • Plaatsing op afschot, dus altijd droog

Van Lankveld werkt met basaltvezel beton, wat een stuk goedkoper is dan het werken met betonnetten. Basaltvezel beton is echter wel net zo sterk. De dikte van het beton kan in overleg bepaald worden. Storten van beton kan vanaf 7cm tot de gewenste dikte. Van Lankveld kan gewapend beton storten, maar niet zelf leveren. Dit omdat Van Lankveld voor de betonvloeren werkt met basaltvezel. Een betonvloer voor buiten is mogelijk in diverse kleuren en met een stroeve of gladde afwerking, daarnaast kan Van Lankveld ook zorgen dat een betonvloer gevlinderd wordt. Neem voor het motief, de kleur van het beton en gevlinderd beton contact op om de mogelijkheden te bespreken.


 


Industriële betonvloer


Van Lankveld heeft de mogelijkheid om industriële gevlinderde betonvloeren te storten. Een betonnen bedrijfsvloer is niet alleen duurzaam en makkelijk in onderhoud, maar ook praktisch vanwege de hoge slijtvastheid. De vloer kan in korte tijd worden gerealiseerd en is snel droog. Dankzij het gebruik van basaltvezel beton is een industriële gevlinderde betonvloer van Van Lankveld relatief goedkoop. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden voor een industriële betonvloer te bespreken.

Op zoek naar een (gevlinderde) betonvloer?


Contact